KRHV-Logotype-mobil

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Kronobergs Hemvård är en privat utförare av hemtjänst och hemsjukvård. För att bibehålla vår höga kvalitet till kunder och en bra arbetsmiljö för våra medarbetare när vi växer behöver vi bli fler. 

Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss, nu eller i framtiden, så hittar du här information om våra tjänster och vilka kvalifikationer vi söker hos nya kollegor. 

Välkommen att skicka in din ansökan om du tror att du är den vi söker.

ATT ARBETA HOS OSS

Kronobergs Hemvård är en bilburen hemtjänst vilket under regniga dagar brukar uppskattas extra mycket av våra medarbetare. Vår kvälls- och nattpersonal känner sig också tryggare med bilen som färdmedel när de rör sig mellan olika adresser.

Hos oss arbetar du varierande dagar och tider, utan schemalagda delade turer. Som person är du ansvarsfull, tålmodig, noggrann och omtänksam. Du är lyhörd för kundernas behov och positiv till att lösa de situationer som uppstår. Som medarbetare hos oss är du företagets ansikte utåt och lever efter våra värderingar.

Arbetet i hemtjänsten är varierande. Dina arbetsuppgifter kan vara allt ifrån att utföra delegerade vårdinsatser som exempelvis såromläggningar, omvårdnad eller att ta med kunden på en promenad.
All vår kompetens finns samlad under ett tak. Verksamhetschef, sjuksköterskor och samordnare arbetar nära varandra och sitter i samma lokal som hemtjänstpersonalen utgår ifrån.

Du arbetar mestadels självständigt men behöver vara flexibel och ha god samarbetsförmåga med övriga kollegor.
Vi rekryterar nya medarbetare med omsorg. Hos dig som söker är erfarenhet av hemtjänst en merit men vi lägger framför allt stor vikt vid personlig lämplighet. Alla våra medarbetare måste visa körkort, utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva sekretess- och hygienavtal innan de träder i tjänst.