KRHV-Logotype-mobil

Körning till och från vårdrelaterade besök

Du som har fått hemvård beviljad av kommunen har möjlighet att lägga till några olika tjänster som ger dig den trygga och bekväma vardag du önskar.
 
En av våra mest uppskattade tilläggstjänster är den helt avgiftsfria tilläggstjänsten "Körning till och från vårdrelaterade besök". Det är tryggt att vara omsorgstagare när din personliga kontakt som du redan känner hos oss är din ledsagare från dörr till dörr när du ska till ett vårdbesök inom kommunen. Din ledsagare tar med dig i bilen och väntar eller följer med under ditt besök så att du snabbt kommer både fram och tillbaka. Många uppskattar att veta exakt när bilen kommer eftersom det både minimerar väntetiden och gör att omsorgstagaren kan planera sin dag bättre. Dessutom minimeras antalet osäkra situationer längs vägen. Tryggheten och bekvämligheten i den här tjänsten är värd så mycket. 

Tilläggstjänsten, som alltså är helt gratis, bokas enkelt med din samordnare på Kronobergs Hemvård. Beställs körningen i direkt anslutning till att själva vårdbesöket bokas in ger det oss bästa möjliga framförhållning i vår planering.

Kontaktformulär

Vill du veta mer? Fyll i nedan kontaktformulär eller ring till oss på telefon 0470-57 55 80.