KRHV-Logotype-mobil

ÄGARE

Kronobergs Hemvård startades 2016 av entreprenörerna Christer Johansson och Carl-Gustaf Lindh som båda delade en genuin övertygelse om att vården av äldre kan bli mänskligare och bättre. Tyvärr har Carl-Gustaf gått ur tiden och Christer har varit ensam ägare i några år.

Christer är ingen ovan företagare utan har tidigare drivit eget företag inom försäkringsbranschen samt ett framgångsrikt racingteam. Idag lever han som pensionär men är i allra högsta grad delaktig i ledningsgruppen. Den dagliga driften av verksamheten har han däremot överlåtit till övriga ledningsgruppen. 

I ledningsgruppen sitter förutom Christer företagets verksamhetschef Arandy Cabrera, ekonomi- och marknadsansvarig Anna-Maria Johansson samt samordnaren Moa Bergqvist, vilka tillsammans innehar stort kunnande och lång erfarenhet av olika slag.

Som ett naturligt steg i att säkra upp kompetensen i företaget, har övriga ledningsgruppen under hösten 2021 gått in som delägare. Christer är fortfarande majoritetsägare och hjärtat i verksamheten. 


ledningSGRUPPEN

Arandy Cabrera
Verksamhetschef

Anna-Maria Johansson

Ekonomi-/marknadsansvarig

Moa Bergqvist

Samordnare