KRHV-Logotype-mobil

Sök jobb hos Kronobergs Hemvård AB


Vill du bli en av oss i hemtjänsten? Vi söker fler kollegor till vårt härliga gäng, både dig som vill jobba på schema och dig som vill jobba vid behov. Din ansökan innehållande personligt brev och cv mejlas till samordnare@krhv.se.

Om dig
Vi söker dig som älskar att arbeta med människor. Som person är du ansvarsfull, noggrann och omtänksam. Du är lyhörd för kundernas behov och positiv till att lösa de situationer som kan uppstå. I din roll som undersköterska/vårdbiträde är du kvalitetsmedveten och duktig på att utveckla och vårda relationer. Du är företagets förebild och lever efter företagets värderingar.

Arbetsuppgifterna
Arbetet inom hemtjänsten är varierande och styrs av kundens beslut utifrån sitt behov. Hos oss står kunden i centrum och omvårdnaden samt servicen sker med respekt för kundens integritet. Som undersköterska/vårdbiträde hos oss behöver du ha läkemedelsdelegering. Din uppgift är att hjälpa kunden med sin vardag vilket kan innebära medicingivning, skötsel av hygien, social samvaro, hjälpa till med inköp, städning, etc. Ditt arbete är självständigt men du behöver vara flexibel och ha god samarbetsförmåga med dina kollegor. I din roll som undersköterska/vårdbiträde hos oss arbetar du med att skapa, vårda och bibehålla goda relationer till kunder, närstående, medarbetare och organisationer som du har kontakt med. Du ansvarar för att arbetet sker med kundfokus och skapar förutsättningar för en hög kundnöjdhet.

Krav
Goda kunskaper i svenska språket (både i tal och skrift).
B-körkort.
Avslutad gymnasieutbildning.

Meriterande
Usk-utbildning.
Erfarenhet av äldreomsorg, hemtjänst, omvårdnad, demensvård, diabetesvård.